Fra 100 til 120 millioner på to år

Maskinbransjen er morsom. Det svinger, og det er særlig morsomt når det svinger oppover slik det har gjort for oss i Harstad Maskin de siste årene. Vi passerte 100 millioner i omsetning i 2015, og i 2017 nærmer vi oss 120 millioner. Det beste er at det kommer penger på bunnlinjen også. Det er nødvendig for å kunne holde en moderne maskinpark og våre 60 medarbeidere oppdatert på alt det nye som skjer også i vår bransje.

Alltid til å stole på!

Det er rart å tenke på at jeg leder en bedrift som startet for 30 år siden da jeg bare var  tre år gammel. For gründerne Nils Johansen og Roger Moe må det kjennes ekstra godt at vi er mer livskraftig enn noen gang når de nå skal memorere starten, høydepunktene, utfordringene, de lange dagene og all gleden ved å være med på å skape noe sammen med en voksende stab. De har stått for noe ekstra. De har hatt visjonen i ryggmargen helt fra starten: Alltid til å stole på. Jeg er så glad når medarbeiderne unisont har samstemt at det er det vi skal stå for, sammen med verdiene ærlighet, samvittighet, inspirasjon og omsorg som pares med kundeløftene dere som kunder skal kunne måle oss på: Seriøs, kompetent, ryddig og punktlig.

Sunn og god drift

Jeg tror nok Nils, Roger og de flotte fagfolkene som har vært her lengst kan skrive under på at mye er forandret. Konkurransen er tøffere, marginene presses, byggene er større, veistrukturene og det som ligger i grunnen mer komplisert. Men så har vi da også en mer moderne og teknologisk oppdatert maskinpark. Digitalisering har nådd også vår bransje. Det krever medarbeidere som stadig vil bli bedre. Villige til å lære, dele kunnskap og være nysgjerrige på markedet og nye muligheter. Jeg er stolt av de ansatte som tar utfordringene på strak arm. 

Vi skal alltid være til å stole på. Alltid og uansett.

Når vi fyller 30 år skal vi feire og markere. Tenke fremover. Fornye oss. Gå dypere, gå bredere i produkter og markeder. Vi skal ansette nye, unge folk og vi skal ta inn lærlinger. Og vi skal møte dem med vennlighet, omsorg og vi skal dele erfaringer. Men uansett hvor mange vi blir eller hvor variert vi blir sammensatt må vi aldri miste det gode arbeidsmiljøet som Nils, Roger og alle medarbeidere  gjennom 30 år har skapt sammen.

Landsdelen og regionen er i vekst, det betyr mye positivt for dere kunder. Og vi ønsker å vokse sammen med dere.

Hilsen Elisabeth, daglig leder.

Elisabeth-Vollstad-Moe. foto

Elisabeth Vollstad Moe
Daglig leder

Send e-post

+47 971 74 471